القرص الطرية ، طريقة عمل القرص الطرية ، وصفة القرص الطرية
القرص الطرية ، طريقة عمل القرص الطرية ، وصفة القرص الطرية
القرص الطرية ، طريقة عمل القرص الطرية ، وصفة القرص الطرية
القرص الطرية ، طريقة عمل القرص الطرية ، وصفة القرص الطرية
مقدمة عن طريقة عمل القرص الطرية
اليك سيدتي طربقة اعداد نوع من المعجنات الشهي والخفيف كما انه سهل وسريع الاعداد والتحضير ، اليك طريقة عمل القرص الطرية ، اتمنى ان ينال اعجابك .
مقادير عمل القرص الطرية
- اكواب دقيق
- كوب لبن رايب او زبادى
- 1/2 كوب زيت او سمنة
- قطعة خميرة بيرة
- معلقة سكر
- مقدار لبن وملح
طريقة عمل القرص الطرية :
- نحضر الخميرة بمعلقة السكر وماء دافى وغطتها 5 او 10 دقايق
- حضرت الدقيق وضفت عليةالملح واللبن الرايب والزيت انا استعملت زيت ذرة وعجنتها كويس وضفت الخميرة وعجنت لحد ما بقت عجينة ما بتلزقش بالطبق وغطتها وسبتها ترتاح 10 دقايق
- حضرت الصينية وعملت القرص وحطيت على الوجة سمسم او حبة البركة وغطتها بقماشة نظيفة وتترك تخمر وبعد ساعة