أهلا وسهلا بك إلى منتديات حوامل النسائية.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا
العودة   منتديات حوامل النسائية > المنتديات العامة > قسم التغذية

قسم التغذية جميع الاطباق الرئيسيه أطباق عربية , صينية , هندية , واطباق غربية وجميع أنواع الشوربة .


 
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع

قديم 11-08-2013, 08:23 AM   المشاركة رقم: 1
المعلومات
الكاتب:
إحساس إمرأة
اللقب:
VIP
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية إحساس إمرأة

البيانات
التسجيل: Nov 2012
العضوية: 62727
المشاركات: 68,529 [+]
بمعدل : 14.55 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 748
نقاط التقييم: 7716
إحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond repute
 

الإتصالات
الحالة:
إحساس إمرأة غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

المنتدى : قسم التغذية
icon19 كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ، صينية المكرونه باللحمه

























السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..

هانحتاج الآتي :


طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة


لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام زي اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل

الكميات انتي اللي حديدها علي قد ما تحبي


اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل

وماتنسوا تحطوا شوية من زيت الزيتون في موية السلق عشان

المكرونه ما تلزق في بعضها


في قدر مناسب نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم

وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون

ونقلب لحد ما ياخد اللون البني


بعد كذه نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه

لحد ما قوامها يثقل

في الوقت هذا نبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه


ونرصها بالشكل هذا في صينيه جوانبها ممكن تتفك

وطبعا ما ننسى ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط

الناعم عشان تطلع بسهوله


بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها عليالمكرونه ونحاول نحشي


كل واحده باللحمه كويس مرره



في الاخيييرنحط الجبنه الموزاريلا علي الوجه

بعد ما نرش الجبنه علي الوجه

ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينه قبل كذا

نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لحد ما الجبنه تسيح و وجهها يحمر

نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جنمبها
هذا شكلها من فوق


ومن الجنب



ملحوظه :

شوفوا الاتنين الفاضيين الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانو
محشيين كويس

عشان كذا راعوا انكوا تحشوها كلها كويس


وبالف هنا وشفا علي قلوبكم .....



منقووول























من مواضيع إحساس إمرأة
0 شاورما الدجاج بالزبده
0 بيتزا البطاطس
0 الطريقة لتوسيع عيناك بامكياج
0 أزياء بناتية روعة
0 اسباب ضيق التنفس للحوامل وعلاجه
0 جليتر ×جليتر روعة لعيونكم.
0 ♥رحلة مصورة الى مغسلة النساء للأموات بجامع الراجحي مشاهدات وعجائب وصور مؤثره♥
0 ازياء للبيبي روعة
0 لكل مجتهدٍ نصيب * بوفية حوامل *
0 عمل السوفليه بالنسكويك , السوفليه بالنسكويك
0 النفاس هل هو مرحلة صعبة أم بداية جميلة؟
0 مشاركتي في مسابقة أجمل غرفة واستقبال مولود
0 أول آيس كريم من حليب النوق
0 ♥ فساتين كوريات ناعمة ♥
0 كيكة الفول السوداني
عرض البوم صور إحساس إمرأة   رد مع اقتباس
 

مواقع النشر (المفضلة)

جديد منتدى قسم التغذية


الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
كانيلوني باللحمه المفرومه ريوماتي قسم التغذية 5 11-05-2013 05:08 PM
المكرونه لاتسبب السمنه ، علاقة المكرونه بالسمنة ، طرق انقاص الوزن بسملة123 قسم التغذية 1 09-03-2012 02:03 PM
طريقه عمل تارت باللحمه المفرومه ، خطوات عمل تارت باللحمه المفرومه ، تارت باللحمه الشيفة سوسو قسم التغذية 0 07-04-2012 06:00 PM
طريقه عمل السبانخ باللحمه ، السبانخ باللحمه ، عمل السبانخ باللحمه الشيفة سوسو قسم التغذية 0 07-01-2012 01:50 AM
بطاااااااااااااااااااطس باللحمه المفرومه رووووعه حنين الجنة قسم التغذية 23 06-20-2011 10:43 PM


الساعة الآن 02:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.

Privacy Policy - copyright

لا يتحمّل موقع منتديات حوامل النسائية أيّة مسؤوليّة عن المواد الّتي يتم عرضها أو نشرها في موقعنا، ويتحمل المستخدمون بالتالي كامل المسؤولية عن كتاباتهم وإدراجاتهم التي تخالف القوانين أو تنتهك حقوق الملكيّة أو حقوق الآخرين أو أي طرف آخر .