أهلا وسهلا بك إلى منتديات حوامل النسائية.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا
العودة   منتديات حوامل النسائية > المنتديات العامة > قسم التغذية

قسم التغذية جميع الاطباق الرئيسيه أطباق عربية , صينية , هندية , واطباق غربية وجميع أنواع الشوربة .


إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع

قديم 12-14-2013, 11:48 PM   المشاركة رقم: 1
المعلومات
الكاتب:
p!nk rose
اللقب:
عضوة مميزة
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية p!nk rose

البيانات
التسجيل: Apr 2013
العضوية: 77202
المشاركات: 628 [+]
بمعدل : 0.14 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 51
نقاط التقييم: 156
p!nk rose has a spectacular aura aboutp!nk rose has a spectacular aura about
 

الإتصالات
الحالة:
p!nk rose غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

المنتدى : قسم التغذية
e36 الطريقة الصحيحة لحفظالفواكه و الخضروات




اولا الطماطم :
أنا بجيب
الطماطم
مستوية وبعدين اضربها فى الخلاط واصفيها بصفايه .. وبعدين احط لكل كيلو طماطم تلات ملاعق سمن واسيبها لحد ماتنشف مايتها خالص وبعدين احطها فى اكياس وكل كيس على قد الاكلة..

ثانيا الثوم:
أنا بشترى الثوم فى شهر مايو لان سعره بيكون رخيص وكمان بيكون مش جديد فيبقى تقشيره صعب ولا قديم فيبقى فاضى ....
بجيب الثوم واقشره واحطه فى الخلاط واحط معاه لكل كيلو ثوم اتنين ملعقة كبيرة زيت ونص ملعقة ملح... واضربهم لحد مايبقى ناعم... واحط معظم الكمية فى برطمان زجاجى (والزيت عشان لون الثوم مايتغيرش وكمان يحتفظ بالنكهة بتاعته.. اما الملح عشان مايجمدش فى الفريزر واعرف اخد منه بالمعلقة بطريقة سهلة).... اما باقى الكمية باحط معاهم فى الخلاط فلفل اخضر وكسبرة خضرة وكمون كتير وبضربهم مرة تانية لحد ما المكونات تنعم وبحطهم فى برطمان تانى عشان تتبيل السمك وطواجن الجمبرى والكاليمارى.. وتتبيلة البدنجان المخلل وحاجات كتير.......وبيقعد عندى من السنة للسنة اللى بعدها....


..
رابعا الفاصوليا:بقطع طرفى الفاصوليا وبعدين اقطع الفاصوليا الى قطع متوسطة وبعدين اكون حاطة على النار حلة فيها ماء مغلى وملح واسقط الفاصوليا لمدة دقيقة بعد ما اشيل الحلة من على النار واصفيها فى مصفاة وبعد متتصفى خالص اكون مجهزة طبق فيه ماءوثلج كتير واحط المصفاه بالفاصوليا في الماء المثلج لمدة ثوانى حتى تحتفظ بلونها اخضر زاهى ..... واصفى الفاصوليا مرة اخرى واعبيها فى اكياس على حسب الأكلة..

خامسا الخضرة:
بالنسبة للبقدونس والكسبرة والشبت بغسلهم كويس اوى وانقعهم بعد كده فى ماء مضاف ليه معلقة خل وبعدين افرمهم ناعم اوى بمخرطة الملوخية وواصفيهم لمدة ساعتين على قطعة قماش وبعدين احطهم فى كيس وكل ما احتاج شويه اخدهم من الكيس على طول..وباستخدمه لخلطة المحشى والممبار والفول بالتقلية وساعات لما بيكون عندى عزومة بافرشهم تحت الاكل فى الطبق وارشهم على الطبق ...

سادسا البطاطس المقلية:
باقشر البطاطس واغسلها بعد ماأقشرها بس... وبعدين اأقطعا صوابع متوسطة وطويلة.. وانقعها فى ماء ساخن وملح وخل وملعقة سكر..(لكل كيلو بطاطس 1لتر ماء ساخن و3ملعقة ملح صغيرة وربع كوب خل وملعقة سكر) واتركها فى الماء منقوعة لحدمايبرد (مش اوى )يكون دافئ واحمرها فى زيت غزير وساخن جدا واقلبها باستمرار لكن بعد ما تاخد اللون الاصفر الفاتح.. واقلبها لحد لونها ما يبقى دهبى فاتح وأنشلها على ورق ماص للزيت واسيبها لحد ماتبرد وبعدين احطها فى علبة بلاستيك فى الفريزر... واخرجها فى اى وقت على الطاسة اللى فيها زيت ساخن جدا على طول من الفريزر(عشان درجة برودة البطاطس هتقلل درجة حرارة الزيت فلازم يكون الزيت سخن اوى اوى)

سابعا ورق العنب:
باقوم برص ورق العنب واحدة عكس واحدة... يعنى امسك الورقة من العنقود واحطها فى اتجاه معين والورقة اللى بعدها اخلى العنقود فى الجهة الاخرى .......واشيلهم فى اكياس فى الفريزر ولما باطلع الكيس باسلق ورق العنب وهو متجمد..

ثامنا الباميه:
باقمع البامية وأغليها لمدة تلات دقائق فى مية مغلية على النارواطلعها من المية المغلية على مياة فيها مثلجة(فيها تلج)واصفيها كويس من المية واشيلها فى اكياس ولما باستخدمها بحطها وهى متجمدة مش بسيبها تفك عشان لونها يبقى حلو مش غامق..


رقم 2 الفاكهة
اولا المشمش:
المشمش دة فاكهتى المفضلة هو والخوخ فبحب دايما" تكون موجودة عندى طول السنة....... بجيب المشمش واقطعه واشيل النوى.. وبعدين اغسله كويس واصفيه لمده 3ساعات.. واحطه فى حلة اكون سيباها على النار دقايق عشان اتأكد ان مافيهاش اى مياة(وفى تخزين المشمش او الخوخ او كل انواع المربات لازم نعمل كدة وكمان نتأكد ان كل الادوات اللى بنستعملها كمان جافة مافيهاش مياة خاااالص).. وبعدين احط لكل كيلو مشمش 2 كوب سكرواسيبهم على نار متوسطة لمدة ساعة مع التقليب المستمربملعقة معدن تكون جافة..ولازم كل شوية نشيل الريم(وده سببه المياه اللى فى الادوات المستخدة مع الرواسب الموجودة فى السكر عشان كدة استخدمى دايما سكر خشن مش ناعم لان كل السكر مابيكون ذرته ناعمة بيكون فيه شوائب اكتر)وبمصفاة صغيرة جدا احط فيها تلات ملاعق نشا وارشها على المشمش مع التقليب المستمر والا هانلاقى تكتلات.. وبعد ماتبرد شوية احطهم فى الخلاط لحد ماتبقى زى البيورية وبعدين اصفيها وبعدين احط المشمش فى اكياس على حسب الاستخدام... وبحط شوية منه فى برطمان وباخد منه بالمعلقة بعد مايتجمد للأستخدام السريع.. مع كل كوب ماء ملعقة كبيرة واقلبها لحد ماتدوب واعمل منه كوب واحد ..ودة بيكون طعمة ولا قمر الدين الجاهز وبعمل منه كمان المشمشية او مهلبية المشمش بعد ما اخففه بمياة بس واحطله نشا...

ثانيا الخوخ:زى المشمش نوعا ما.. بحط الخوخ بالنوى وبعدين اغسله مش مهم تصفيه..واحطه فى حلة واحط لكل كيلو خوخ 2كوب سكر+2كوب ماء واسيبهم على نار متوسطة لمدة ساعة وبعدين استنى لما يبرد شوية واقشره واقطعه أنصاف بالسكينة واشيل النوى..باخد الجزء الجامد شوية وارصه فى اى برطمان واضيف عليه شويه من العسل اللى غليته فيه وده بيكون كمبوت خوخ.. والباق واضربهم فى الخلاط مع شويه من العسل واشيلهم فى اكياس حسب احتياجاتك..وباقى العسل باشيله فى اكياس صغيرةبعد ما أصفيه وبيكون لونه وردى وباعمل منه جيلى خوخ بعد ما اضيف له كوب ماء ساخن مذوب فيه 3ملاعق صغيرة جيلاتين... وبيكون تحفة


ثالثا المانجو:المانجة باشيلها زى ماهيا بقشرها كل أتنين فى كيس وباقشرها بمقشرة البطاطس لما باخرجها من الفريزر على طول وانا ماسكاها بفوطة.. وساعتها اقدر اقطعها مكعبات او اعملها عصير.. وبس كدةرابعا الفراولة:باقطع الجزء الاخضر واحط عليها سكر واشيلها فى اكياس بالسكر بتاعها ولما اخرجا اضربها فى الخلاط واعملها عصير أو صوص فراولة فى اى وقت

خامسا الموز:لكل كيلو موز ربع كوب لبن و2 ملعق سكر واضربه فى الخلاط هايبقى عندك جرانيتا موز تحفة ... باخد منها بالمعلقة واعمل عصير موز باللبن او بحطها على فروت سلاط بدل الأيس كريم وبحطها كمان على الكيكة وهية لسه طالعة من الفرن (ساخن مع بارد) بس مش هاقدر اوصفهالكو يميي موت.

سادسا الجوافة:باقطعها شرايح واحط عليها سكر واشيلها فى الفريرز فى اكياس حسب الحاجة...
هى المعلومات نقلتها اليكم من مصدر


سابعا البلح الرطب (الاسمر):باشيله فى برطمان بعد ما أشيل النوى وأقسمه نصفين.. باحطه بالطول جنب بعض وده بيسهل انى اخد منه من غير مايتقطم .. وعلى فكرة مش بيتجمد أبدا" .. وبعمل منه تارت البلح وكيكة البلح فى اى وقت فى السنة...

ثامنا الرومان:بافصص الرومان واخرج الحب واحط عليه سكر واشيلة فى اكياس ... ومش بيتجمد برضه.. وباستخدمه فى الفروت سلاط وسلاطة الرومان وتارت الفواكه وكزينة لكثير من الحلويات والايس كريم.. وكمان بعمله عصير واصفيه ..


تاسعا العنب: باشترى العنب اللى حباته كبيرة سواء كان أحمر أو أخضر.. وباشيله فى اكيس بعد ما بأفرط العنب من العنقود واغسله.. وباخد كمية منه واسيبها يومين على صينية كبيرة مفروشة بورق ابيض وعلى الورق فوطة قماش .. وبعدين اجيب حلة واحط فيها ماء مغلى وزيت لوز (لكل لتر ماء ملعقة زيت لوز صغيرة) ونضع فيها العنب بعد ان أصبح ذابلا" لمدة ثلاث دقائق وبعدين باصفى العنب وبعدين باحطه مرة تانية على نفس الصينية وباسيبها فى مكان مشمس اوى لمدة عشرة ايام وكل يوم باقلبه.. هايبقى عندك زبيب بيتى .. انا باعملة لو كان العنب اللى عندى بقى ذابل او كان مش حلو اوى



منقووووول





من مواضيع p!nk rose
0 الرضاعة المختلطة
0 صبايا ... عرفت جنس البيبي...
0 زوجي بيحبني بس بيغار مني ..
0 اﻷسبوع الثامن من الحمل و تغيرات الجنين
0 تحديد موعد ولادتي .... ادعولي يا أمورات
0 الأطعمة الأمثل و الأسوأ للعروس
0 بنات رح جن من الرضاعة
0 تجهيزاتي لحبيبي ....ان شاء الله تعجبكم
0 نظرية الأحلام قد تسبب موت الرضع و العياذ بالله
0 تجهيزاتي الجديدة ليامن الغالي..
0 ملف كامل عن الكبة السورية
0 أهم الممنوعات للحامل
0 طريقة صنع الكراوية السورية
0 كيف تضعين الماكياج مع العيون العسلية
0 الأسبوع السادس عشر من الحمل
توقيع : p!nk rose






http://forum.hwaml.com/t278836.html
متجــــــــــــــــدد

عرض البوم صور p!nk rose   رد مع اقتباس



قديم 12-15-2013, 01:00 AM   المشاركة رقم: 2
المعلومات
الكاتب:
إحساس إمرأة
اللقب:
VIP
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية إحساس إمرأة

البيانات
التسجيل: Nov 2012
العضوية: 62727
المشاركات: 68,529 [+]
بمعدل : 14.85 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 747
نقاط التقييم: 7716
إحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond repute
 

الإتصالات
الحالة:
إحساس إمرأة غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : p!nk rose المنتدى : قسم التغذية
افتراضي رد: الطريقة الصحيحة لحفظالفواكه و الخضروات








p!nk rose likes this.

من مواضيع إحساس إمرأة
0 السّابقون بالخيْرات
0 ورود , رقيقة , للتصميم , صور ورود ,رقيقة , للتصميم
0 فوائد قشر, القهوة فى فترة النفاس, قشر القهوه للتضويق, قشر القهوه للنفاس
0 طريقة عمل اللمعة على الصور
0 أطعمة مساعدة للرشاقة و للحميات الغذائية
0 إحساس إمرأة هنا نتائج مسابقة " فاجئي ضيوفك "
0 مشاركتي في مسابقة أجمل غرفة واستقبال مولود
0 ما هي أشهر أسباب الإجهاض
0 ♥بيجامات و ازياء بيت للحوامل♥
0 فن ضيافه و تقديم العصائر
0 الصلح بعد الخصام بين زوجين
0 ♥ أمي ومراحل حياتي بالصور ♥
0 طريقة عمل صينية الدجاج بالصور
0 إحساس إمرأة هنا ستكون المشاركات الجميلة والتصويت بإذن الله لمسابقة " فاجئي ضيوفك " ♥
0 أجمل المناظر الطبيعيه فى الصين
عرض البوم صور إحساس إمرأة   رد مع اقتباس

قديم 12-15-2013, 01:01 AM   المشاركة رقم: 3
المعلومات
الكاتب:
إحساس إمرأة
اللقب:
VIP
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية إحساس إمرأة

البيانات
التسجيل: Nov 2012
العضوية: 62727
المشاركات: 68,529 [+]
بمعدل : 14.85 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 747
نقاط التقييم: 7716
إحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond reputeإحساس إمرأة has a reputation beyond repute
 

الإتصالات
الحالة:
إحساس إمرأة غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : p!nk rose المنتدى : قسم التغذية
افتراضي رد: الطريقة الصحيحة لحفظالفواكه و الخضروات








من مواضيع إحساس إمرأة
0 ملوخية بالخضار
0 الاعجاز العلمي في القرآن الكريم ( النطفة و تحديد الجنس ) 11
0 ♥ احذري الغيرة المفرطة فإنها قد تدفع الرجل للخيانة ♥
0 ايس كريم شكولاته , بالصور
0 شاي الكركم
0 سر العلاقه بالله
0 أكواب الفتوش , سندويش اللحم مع المشروم ,السويسرول بالفاكهة الجافة
0 اختصارات لوحة المفاتيح الكمبيوتر
0 هنا رادار عن مراقبة العضوات
0 شخصيتك تؤثر على عملية حرق الدهون في جسمك
0 كنا نعلم ولا نعمل
0 الوجبات السريعة تبطل مفعول أدوية الربو , معلومات طبية جديدة
0 نصائح خاصة بإرضاع الطفل
0 ♥مكرونة البيستو بالخطوات المصورة♥
0 5 نصائح للتحضير لولادة طبيعية وسهلة
عرض البوم صور إحساس إمرأة   رد مع اقتباس

قديم 12-15-2013, 02:02 AM   المشاركة رقم: 4
المعلومات
الكاتب:
p!nk rose
اللقب:
عضوة مميزة
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية p!nk rose

البيانات
التسجيل: Apr 2013
العضوية: 77202
المشاركات: 628 [+]
بمعدل : 0.14 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 51
نقاط التقييم: 156
p!nk rose has a spectacular aura aboutp!nk rose has a spectacular aura about
 

الإتصالات
الحالة:
p!nk rose غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : p!nk rose المنتدى : قسم التغذية
افتراضي رد: الطريقة الصحيحة لحفظالفواكه و الخضروات




أنتي السكر و العسل كلماتك الحلوة بتخجلني
يسلملي مرورك الحلو





من مواضيع p!nk rose
0 أهم الممنوعات للحامل
0 حلاوة الشعيرية العراقية
0 الطفل في الشهور الأولى
0 ملف كامل عن الكبة السورية
0 الدولمة العراقية ... حكاية !!
0 الأطعمة الأمثل و الأسوأ للعروس
0 الأسبوع السادس عشر من الحمل
0 بابا غنوج عالطريقة المصرية
0 اﻷسبوع الرابع عشر من الحمل
0 ابني بيحب صدري اليمين و بيكره اليسار
0 تحديد موعد ولادتي .... ادعولي يا أمورات
0 صورة حبوبي يامن يوم كمل أربعين يوم الله يحفظو
0 حبايبي ياريت رد على مشكلتي ...
0 اﻷسبوع الثامن من الحمل و تغيرات الجنين
0 مجدرة البرغل السورية
توقيع : p!nk rose






http://forum.hwaml.com/t278836.html
متجــــــــــــــــدد

عرض البوم صور p!nk rose   رد مع اقتباس

قديم 12-15-2013, 02:37 PM   المشاركة رقم: 5
المعلومات
الكاتب:
ريوماتي
اللقب:
عضوة مميزة
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية ريوماتي

البيانات
التسجيل: Feb 2013
العضوية: 73635
المشاركات: 1,100 [+]
بمعدل : 0.24 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 57
نقاط التقييم: 324
ريوماتي is a jewel in the roughريوماتي is a jewel in the roughريوماتي is a jewel in the roughريوماتي is a jewel in the rough
 

الإتصالات
الحالة:
ريوماتي غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : p!nk rose المنتدى : قسم التغذية
افتراضي رد: الطريقة الصحيحة لحفظالفواكه و الخضروات




تسلم اناملك على الافكار الرائعة





من مواضيع ريوماتي
0 الحمد لله بفضله ورحمته
0 طاجن الخضر الشتوية
0 حلوى التفاح الشهية
0 البقلاوة بالشوكلا
0 رغيف القرفة والزبيب
0 صينية كرات البطاطا المحشية
0 جيلو التوت الزهري
0 الكبسة مع كريات اللحم والخرشوف
0 يا بنات تعالوا لا تبخلوا بمباركتم لي انااااااااا؟
0 الحنيني السعودية
0 بالصور والخطوات اصنع الكب كيك على شكل بندا رائع
0 برياني باللحم الضاني
0 طريقة عمل الكاتشب ( العادي والحار)
0 الايتامين (نوع من انواع التطريز)
0 بمزيج من الليمون الحامض اصبغي شعرك بالوان مختلفة
توقيع : ريوماتي

بسم الله ما شاء الله
اللهم اني اعيذ ما في رحمي بكلمات الله التامة من كل شيطان وهامة من كل عين لامة
اللهم ثبت ما في رحمي بقولك الثابت واجعله حملا سليما معافى كاملا من غير زيادة ولا نقصان
اللهم اجعله من الصالحين الطاهرين المتقين العفيفين الحافظين لكتابك الكريم

عرض البوم صور ريوماتي   رد مع اقتباس

قديم 12-16-2013, 03:01 PM   المشاركة رقم: 6
المعلومات
الكاتب:
jojo 123456
اللقب:
المساعدات
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية jojo 123456

البيانات
التسجيل: Sep 2013
العضوية: 84344
المشاركات: 31,748 [+]
بمعدل : 7.37 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 50
نقاط التقييم: 2296
jojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond repute
 

الإتصالات
الحالة:
jojo 123456 غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : p!nk rose المنتدى : قسم التغذية
افتراضي رد: الطريقة الصحيحة لحفظالفواكه و الخضروات








من مواضيع jojo 123456
0 خلطة مغربية تبيض وتصفي الوجه
0 الطفل العربي المسلم مستهدف ثقافيا
0 طريقة عمل صينية بطاطس بالفلفل الأحمر
0 جدول مسابقات وفعاليات رمضان- كل عام وانتم بخير
0 أطعمة لزوجك من أجل علاقة مميزة
0 معاني اسماء مدن المملكه العربيه السعوديه
0 لتحصلي على اقدام رطبة ووردية
0 خطوات بسيطة لكيك ناجح
0 من أهوال يوم القيامة..
0 كيف تتعامل مع الاحذات الحزينة
0 ماهي ردة فعلك لو تحطيتي بهيك موقف؟؟؟؟؟؟
0 ألعاب جميلة للأطفاال
0 فساتين للبنوتات
0 تمتعي بالصيف مع احلى اكسوسورا القدم
0 ساعات لتزين حائط المطبخ
عرض البوم صور jojo 123456   رد مع اقتباس

قديم 12-16-2013, 03:02 PM   المشاركة رقم: 7
المعلومات
الكاتب:
jojo 123456
اللقب:
المساعدات
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية jojo 123456

البيانات
التسجيل: Sep 2013
العضوية: 84344
المشاركات: 31,748 [+]
بمعدل : 7.37 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 50
نقاط التقييم: 2296
jojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond reputejojo 123456 has a reputation beyond repute
 

الإتصالات
الحالة:
jojo 123456 غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : p!nk rose المنتدى : قسم التغذية
افتراضي رد: الطريقة الصحيحة لحفظالفواكه و الخضروات




معلومات قيمة





من مواضيع jojo 123456
0 غير مسجل هنا مسابقة أبيات من ذهب
0 محشش يحكي قصة ولادته ههههههه
0 شرفات وبلكونات روووووعة
0 الخضر المخللة
0 حلول ونصائح منزلية
0 قصة اسلام حسان بن ثابت .... رضى الله عنه
0 6 طرق طبيعية بسيطة للتخلص من تجاعيد منطقة الجبهة
0 نتائج مسابقة أبيات من ذهب
0 طاجن الروبيان
0 احذري العصائر على مائدة الإفطار في رمضان
0 ازياء صيفية مريحة للحوامل
0 مين تعرف شي عن ام فراس
0 البطاطس بالبشاميل بالدجاج والفليفلة والجبن
0 قرد يقع بغرام دجاجة
0 غير مسجل شاركينا بمشترياتك للدخول المدرسي
عرض البوم صور jojo 123456   رد مع اقتباس

قديم 12-18-2013, 09:22 PM   المشاركة رقم: 8
المعلومات
الكاتب:
p!nk rose
اللقب:
عضوة مميزة
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية p!nk rose

البيانات
التسجيل: Apr 2013
العضوية: 77202
المشاركات: 628 [+]
بمعدل : 0.14 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 51
نقاط التقييم: 156
p!nk rose has a spectacular aura aboutp!nk rose has a spectacular aura about
 

الإتصالات
الحالة:
p!nk rose غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : p!nk rose المنتدى : قسم التغذية
افتراضي رد: الطريقة الصحيحة لحفظالفواكه و الخضروات




مشكورين عالردود الحلوة





من مواضيع p!nk rose
0 10 نصائح للمبتدئات في عالم الطبخ
0 الرضاعة الطبيعية و الاصطناعية
0 الدولمة العراقية ... حكاية !!
0 قبل الدخول إلى المطبخ
0 طريقة صنع الكراوية السورية
0 إزالة الشعر بدون ألم
0 أهم الممنوعات للحامل
0 طريقة عمل الشلة العراقية
0 نظرية الأحلام قد تسبب موت الرضع و العياذ بالله
0 صبايا ... عرفت جنس البيبي...
0 تجهيزاتي الجديدة ليامن الغالي..
0 صورة حبوبي يامن يوم كمل أربعين يوم الله يحفظو
0 بكرا ولادتي ادعولي اولد بالسلامة...
0 زوجي بيحبني بس بيغار مني ..
0 تحديد موعد ولادتي .... ادعولي يا أمورات
توقيع : p!nk rose






http://forum.hwaml.com/t278836.html
متجــــــــــــــــدد

عرض البوم صور p!nk rose   رد مع اقتباس

قديم 12-18-2013, 10:48 PM   المشاركة رقم: 9
المعلومات
الكاتب:
الأمورة سوس
اللقب:
عضوة مميزة
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية الأمورة سوس

البيانات
التسجيل: Oct 2012
العضوية: 60768
المشاركات: 3,651 [+]
بمعدل : 0.79 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 84
نقاط التقييم: 776
الأمورة سوس is a splendid one to beholdالأمورة سوس is a splendid one to beholdالأمورة سوس is a splendid one to beholdالأمورة سوس is a splendid one to beholdالأمورة سوس is a splendid one to beholdالأمورة سوس is a splendid one to beholdالأمورة سوس is a splendid one to behold
 

الإتصالات
الحالة:
الأمورة سوس غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : p!nk rose المنتدى : قسم التغذية
افتراضي رد: الطريقة الصحيحة لحفظالفواكه و الخضروات




يعطيك العافية





من مواضيع الأمورة سوس
0 (( التمر )) مشاركتي في الطب النبوي
0 دع هاتفك جانباً
0 بالله عليكم حبايبي هل مره نصحوني لا تطنشوني
0 حبيتكم لكن لابد من ....،
0 معلومة غريبه جدا عن الحاسوب
0 استخدام الحاسوب في التعليم
0 حبيباتي ممكن تطمنوني الله يجزيكم خير
0 العلاج بالدفن في الرمال الساخنة ....
0 تصبيحات للحبايب ...
0 عذروني حبايبي .....
0 ممكن مساعدة
0 الله يجبر خواطركم ممكن استفسار
0 شرطة New York توزع منشورات لتشجيع الناس على تحديث IOS 7...
0 تجربة شخصية لتأكد هل بتشرف الدورة او حامل
0 السجادة إضافة راقية ...
توقيع : الأمورة سوس

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖






💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الحمد على مانحنُ عليه شي سيجزيه الله عم قريب

{ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ}

( الأمل و الثقة و حسن الظن بالله هي من تؤدي إلى طريق سعادتي )

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عرض البوم صور الأمورة سوس   رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

جديد منتدى قسم التغذية


الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
الطريقة الصحيحة لفك الملفات المضغوطة ؟ ام ارجواااااان المـنـتـدى الـعـام 14 05-21-2014 12:10 AM
ما هي الطريقة الصحيحة لخلع الولب مريم2008 منتدى أعراض الحمل والوحام 0 11-11-2012 04:39 PM
الطريقة الصحيحة للرضاعة ، ما هى الطريقة الصحيحة للرضاعة ، الرضاعة الطبيعية مهرة الخليج منتدى الرضاعة الطبيعية والصناعية 0 09-07-2012 11:54 PM
..الطريقة الصحيحة لاستخدام مسك الطهارة .. غبار الورد منتدى الحياة الأسرية والزوجية 7 02-12-2012 05:54 AM
الطريقة الصحيحة للحمل ؛( المؤمنة منتدى أعراض الحمل والوحام 10 12-21-2010 11:49 AM


الساعة الآن 05:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 (Unregistered)

Privacy Policy - copyright

لا يتحمّل موقع منتديات حوامل النسائية أيّة مسؤوليّة عن المواد الّتي يتم عرضها أو نشرها في موقعنا، ويتحمل المستخدمون بالتالي كامل المسؤولية عن كتاباتهم وإدراجاتهم التي تخالف القوانين أو تنتهك حقوق الملكيّة أو حقوق الآخرين أو أي طرف آخر .