أهلا وسهلا بك إلى منتديات حوامل النسائية.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا
العودة   منتديات حوامل النسائية > المنتديات العامة > قسم التغذية

قسم التغذية جميع الاطباق الرئيسيه أطباق عربية , صينية , هندية , واطباق غربية وجميع أنواع الشوربة .


 
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع

قديم 11-22-2011, 01:48 AM   المشاركة رقم: 1
المعلومات
الكاتب:
عقد لؤلؤ
اللقب:
عضوة مميزة
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية عقد لؤلؤ

البيانات
التسجيل: Mar 2010
العضوية: 5150
المشاركات: 1,603 [+]
بمعدل : 0.28 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 73
نقاط التقييم: 76
عقد لؤلؤ will become famous soon enough
 

الإتصالات
الحالة:
عقد لؤلؤ غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

المنتدى : قسم التغذية
افتراضي كيكة المكرونة باللحمة المفرومة !! لا تفوتكمم*_^















نحتاج الآتي ::::


طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة


لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام زي اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل

الكميات انتي اللي هاتحديدها علي اد ما تحبي


اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل

نصفيها ونشطفها بماء جاري

وماتنسوش تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان

المكرونه ما تلزقش في بعضها



في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم

وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون

ونقلب لحد ما ياخد اللون البني


بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه

لحد ما قوامها يتخن


في الوقت ده نبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه


ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك

وطبعا ما ننساش ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط

الناعم عشان تطلع بسهوله


بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي


كل واحده باللحمه كويس اوي



في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش

بعد ما نرش الجبنه علي الوش

ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كده

نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر

نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها

دا شكلها من فوق


ومن الجمب



ملحوظه :

شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانو

ش محشيين كويس

عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس


وبالف هنا وشفا علي قلوبكم

منقول من بريدي












من مواضيع عقد لؤلؤ
0 المحتال وزوجته خخخخخخ
0 حلويات بالصور والمقادير..لا تفوتكم
0 بنات بكرة مسسافرة تعالو قولولي إذا في أشياء ناقصتني الله يسعدكم ضرووووري
0 أدعوووووووولي من كل قلبكم حامل بالتاسع والجنين ماانقلب؟؟
0 أكتشاف فااااار بكيس شبس!!!
0 سؤال محرج لمن يتمتع بالجرأة فقط
0 كيك الحامل..تعالوا شوفوا..
0 الجني الرهيب..قصة حلوة
0 Looooooooooooool
0 ساعة مكا المكرمة أكبر ساعة بالعالم
0 للأمومة معنى .. أعمق وأدق
0 كيف تحاورين زوجك بنجاح؟؟؟؟؟
0 فاهمة الديليت غلط .......خخخ
0 الدورة قليلة جدا مع اللولب هل هذا طبيعي؟؟!!
0 مفارش ناعمة لغرف المواليد الجدد..
توقيع : عقد لؤلؤ





عرض البوم صور عقد لؤلؤ   رد مع اقتباس
 

مواقع النشر (المفضلة)

جديد منتدى قسم التغذية

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
سلطة المكرونة الباردة - طريقة عمل سلطة المكرونة الباردة بالصور قلب عايض قسم التغذية 13 07-10-2014 10:29 PM
طبق اليوم (صينية بطاطا باللحمة المفرومة) الشوق عطري قسم التغذية 15 11-20-2012 12:30 AM
شوربة حب باللحمة كوك هوم منتدى السوق التجاري 5 09-24-2011 05:11 PM
صينية بطاطس باللحمة المفرومة والخضروات ( بالصور غلا الشوق قسم التغذية 15 03-18-2011 06:23 PM
'''_ / كيكة كيكة كيكة كيكة رائعة بالشوكولا /_""" غلا الشوق قسم التغذية 5 10-29-2009 11:33 PM


الساعة الآن 06:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.

Privacy Policy - copyright

لا يتحمّل موقع منتديات حوامل النسائية أيّة مسؤوليّة عن المواد الّتي يتم عرضها أو نشرها في موقعنا، ويتحمل المستخدمون بالتالي كامل المسؤولية عن كتاباتهم وإدراجاتهم التي تخالف القوانين أو تنتهك حقوق الملكيّة أو حقوق الآخرين أو أي طرف آخر .