أهلا وسهلا بك إلى منتديات حوامل النسائية.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا
العودة   منتديات حوامل النسائية > المنتديات العامة > قسم التغذية

قسم التغذية جميع الاطباق الرئيسيه أطباق عربية , صينية , هندية , واطباق غربية وجميع أنواع الشوربة .


 
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع

قديم 10-09-2013, 07:37 PM   المشاركة رقم: 1
المعلومات
الكاتب:
ساره ساسو1
اللقب:
عضوة مميزة
الرتبة:
الصورة الرمزية
 
الصورة الرمزية ساره ساسو1

البيانات
التسجيل: Jun 2013
العضوية: 81803
المشاركات: 1,096 [+]
بمعدل : 0.25 يوميا
اخر زياره : [+]
معدل التقييم: 54
نقاط التقييم: 287
ساره ساسو1 is a jewel in the roughساره ساسو1 is a jewel in the roughساره ساسو1 is a jewel in the rough
 

الإتصالات
الحالة:
ساره ساسو1 غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

المنتدى : قسم التغذية
افتراضي توست الكوردون بلو المقرمش




المكونات

كوب فراخ مقطعة مكعبات

½ كوب سوسيس مقطع مكعبات

¼ كوب شبت مقطع لقطع صغيرة

½ كوب بصل مقطع مكعبات

¼ كيلو جبنة رومي مبشور

2 ملعقة كبيرة بقسماط

3 ملعقة كبيرة زبدة

ملعقة صغيرة مستردة

¼ ملعقة صغيرة زعتر

2 ملعقة كبيرة دقيق

ملح وفلفل أسود

½ كوب لبن

فلفل أحمر
طريقة التحضير

1- سيحي ملعقة زبدة على النار وقلبي فيها البقسماط وسيبيه على جنب، وبعد كده سيحي باقي الزبدة وشوحي فيها السوسيس والبصل والزعتر، وبعد كده ضيفي عليهم الدقيق وقلبيهم مع بعض على النار لمدة 3 دقائق.
2- ارفعي الخليط من على النار وضيفي عليه اللبن، وبعد كده حطيه على النار مرة تانية، وقلبيهم مع بعض لحد ما الخليط يغلي.
3- ارفعي الخليط من على النار وضيفي عليه الجبنة وقلبيهم كويس مع بعض، لحد ما الخليط يكون متماسك والجبنة تسيح في الخليط، بعد كده ضيفي الفلفل الأسود والفلفل الأحمر والملح والمستردة، واستمري في التقليب لحد ما الخليط يتجانس، وبعد كده ضيفي عليه الفراخ والشبت وقلبيهم مع بعض وسيبيهم على جنب.
4- هاتي 4 شرائح توست وادهنيهم بطبقة زبدة من على الوش وبعد كده اقلبي التوست على الوش التاني، بحيث يكون الوش المدهون بالزبدة هو اللي من تحت، بعد كده افردي شوية من الخليط على التوست وضيفي عليه طبقة من البقسماط المخلوط مع الزبدة، وفي الآخر حطي طبقة من الجبنة الرومي المبشورة ورشة فلفل أحمر، وكرري نفس الخطوة مع باقي شرائح التوست.
5- حطي التوست في صينية ودخليه الفرن لمدة من 15 : 20 دقيقة، وبعد كده طلعيه وسيبيه يبرد شوية، وبعد كده قدميه.. وبالهنا والشفا.





من مواضيع ساره ساسو1
0 توست الكوردون بلو المقرمش
0 نصائح للحصول على البشرة البرونزية فى 20 دقيقة
0 طريقة عمل تارت بالفريز
0 اكتشفي فوائد الخل للشعر
0 7 علاجات طبيعية فعّالة للتخلص من مشكلة تساقط الشعر
0 سلطة الجزر
0 طريقة عمل تارت البلح
0 طاجن الباميا واللحم
0 الصحة النفسية: أطلقي سراح مشاعرك لتتجاوزي محنتك...
0 عادات‏ ضارة‏ وأخطاء تدمر‏ ‏جمال البشرة
0 ماسك الورد الطبيعي للعناية بالبشرة الجافة
0 الحل الأمثل لنضارة البشرة وإنبات تساقط الشعر بعيادات جوفا
0 طريقة عمل موس الشوكلاطة بجوز الهند
0 فوائد افطار الصائم على التمر
0 نصائح خبراء التجميل لأحمر شفاه يدوم طويلاً
توقيع : ساره ساسو1

http://forum.hwaml.com/image.php?u=81803&dateline=1377563154

عرض البوم صور ساره ساسو1   رد مع اقتباس
 

مواقع النشر (المفضلة)

جديد منتدى قسم التغذية


الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
تطبيقي ل (سندويتشات توست محشيه دجاج) للأخت غنوجه توست روح ملائكيه قسم التغذية 9 08-30-2012 05:27 PM
توست مقرمش ، طريقة عمل توست مقرمش ، كيفية عمل توست مقرمش الشيفة سوسو قسم التغذية 0 08-29-2012 10:12 PM
توست بالبقسماط ، كيفية عمل توست بالبقسماط ، وصفة عمل توست بالبقسماط الشيف جميلة قسم التغذية 0 08-22-2012 05:04 PM
توست الجمبري ، طريقة عمل توست الجمبري ، كيفية عمل توست الجمبري الشيفة سوسو قسم التغذية 0 08-17-2012 09:46 PM
الدجاج المقرمش ، طريقة عمل الدجاج المقرمش ، وصفة الدجاج المقرمش الشيفة سوسو قسم التغذية 0 07-28-2012 11:26 PM


الساعة الآن 07:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 (Unregistered)

Privacy Policy - copyright

لا يتحمّل موقع منتديات حوامل النسائية أيّة مسؤوليّة عن المواد الّتي يتم عرضها أو نشرها في موقعنا، ويتحمل المستخدمون بالتالي كامل المسؤولية عن كتاباتهم وإدراجاتهم التي تخالف القوانين أو تنتهك حقوق الملكيّة أو حقوق الآخرين أو أي طرف آخر .