بسم الله الرحمن الرحيم
اليوم راح أقولكم علي طريقة حلوة في تقديم البطاطس المحمرة
وردات البطاطس
طبعا المقادير معروفة
بطاطس مقشرة و مغسولة
رشة ملح
زيت للقلي
بعد تقشير البطاطس و غسلها جيدا هنشكلها شيبس بالقشارة
و بعد ما نخلص كمية البطاطس كلها شيبس
نأخد شريحة و نلفها رول علي نفسها
و بعدين نلف شريحة تانية حوليها و كمان نلف حولها واحدة ثالثة
و نشكها بعود الاسنان علشان تثبت
و نكمل باقي الكمية بنفس الطريقة
ثم نسخن الزيت و نقلي البطاطس عادي و نرشها بالملح و هي بالزيت رشة خفيفة
و لما تتحمر نشيلها علي ورق ماص لامتصاص الزيت الزائد
وبعد ان تبرد قليلا ننزع بحرص أعواد الاسنان
و تستخدم في تزيين الاطباق او كصنف من المقبلات
و بالهنا و العافية
منقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــول
