أهلا وسهلا بك إلى منتديات حوامل النسائية. |
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا |
|
قسم التغذية جميع الاطباق الرئيسيه أطباق عربية , صينية , هندية , واطباق غربية وجميع أنواع الشوربة . |
![]() |
المشاركة رقم: 1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
المنتدى :
قسم التغذية
![]() حبيت اجيب ليكم أجمل وأحلى أنواع السمك المقلى والمشوى يارب تعجبكم السمك بالزيت والليمون1 ..المقادير: -سمك منظف ومشقوق شق صغير من البطن(أنا أستخدمت الدنيس) -تتبيله الثوم واللي هستخدم منها فكذا وصفه وهي عباره عن(ثوم مدقوق+شطه ناشفه حراقه+كمون+ملح+عصير ليمونه) -ربع ك زيت+ م ص ملح + عصير 3 ليمونه"ممكن أكتر لو تحبي" -نص م ص كركم ..الطريقه: -تعمل شقوق في السمكه من الخارج ..وتتبل السمكه من الداخل وفي الشقوق بتتبيله الثوم ثم تدهن بالكركم من الخارج -يرص السمك في صينيه ثم يضاف له ملعقتين من خليط الليمون والزيت ويدخل الفرن علي نار عاليه نوعا وبعد أن يتشربها السمك يضاف له كميه أخري من العصير وهكذا ..ثم يحمر فالشوايه ويقدم مع أرز صياديه أو أرز أصفر.. ![]() ![]() ![]() السمك الصيدية ![]() ...المقادير: -سمك منظف ومقطع أجزاء بالعرض(أستخدمت القاروص) -بصله متوسطه - ربع ك عصير طماطم(أكلتي لفردين فقط) -ليمونه -ملح وكمون وشطه ..الطريقه: -تحمر البصله فالزيت حتي تتحول للون البني(مش تتحرق يعنيلأن في ناس بتحرقها فعلا وده طبعا غلط) -ترفع البصله من الزيت وتوضع في الخلاط ويضاف لها كوب ماء وتضرب -تصب مره أخري في أناء التحمير ويضاف لها عصير الطماطم وعصير ليمونه وملح وكمون وشطه خفيفه -تترك تغلي علي النار وعندما يثقل قوامها يضاف السمك ويترك لينضج . ![]() ![]() ![]() ![]() السمك السنجارى ![]() ..المقادير: - سمك منظف (أستخدمت البوري)وهنا أستخدمت طريقتين لشق السمك فقمت بشق بعضهم طوليا من الرأس "كنت كلتها فـاسكندريه وعجبتني وشفت أم شادي الله يبارك فيها عملتها فالمنتدي" وطريقه تانيه وهي اللي كنت بعملها قبل كده كنت بنظف السمك من فتحه الخياشيم من غير عمل أي شق فبطن السمكه -طماطم وبصل مقطع مكعبات -تتبيله الثوم -عصير ليمون ..الطريقه : -يدهن السمك المشوق بتتبيله الثوم والغير مشقوق يتبل من الداخل -يرص خليط البصل واالطماطم علي السمك ويحشي ببطن السمكه الغير مشقوق -يرص في صينيه مدهونه زيت ويرش بالملح والكمون وعصير الليمون ويرفع علي نار أو يدخل الفرن ويحمر ![]() ![]() ![]() ![]() ...أتمني تعجبكم الطرق وتنال رضاكم .. تحيااااااااااااتي لكــــــم ![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
المشاركة رقم: 2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
كاتب الموضوع :
om sami
المنتدى :
قسم التغذية
![]() روووووووووووووعة
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
المشاركة رقم: 3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
كاتب الموضوع :
om sami
المنتدى :
قسم التغذية
![]() وااااااااااااااااو طبخة مشهية ولذيذ
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
المشاركة رقم: 4 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
كاتب الموضوع :
om sami
المنتدى :
قسم التغذية
![]() تفتح النفس
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
المشاركة رقم: 5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
كاتب الموضوع :
om sami
المنتدى :
قسم التغذية
![]() تسلم الايااادي يا الغلا,,,
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
المشاركة رقم: 6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
كاتب الموضوع :
om sami
المنتدى :
قسم التغذية
![]() تسلم الاياادي يا الغلا,,,
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
المشاركة رقم: 7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
كاتب الموضوع :
om sami
المنتدى :
قسم التغذية
![]() يسلمووووو يالغلااااا
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
المشاركة رقم: 8 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
كاتب الموضوع :
om sami
المنتدى :
قسم التغذية
![]() شهتيني بموت على السمك أكثر شيء بحبه باللحوم وخاصة المشوي
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
المشاركة رقم: 9 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
كاتب الموضوع :
om sami
المنتدى :
قسم التغذية
![]() يمييييييييييي تسلم الايادي يارب ...
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
المشاركة رقم: 10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
كاتب الموضوع :
om sami
المنتدى :
قسم التغذية
![]() يعطيج الف عافيه
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
مواقع النشر (المفضلة) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
الموضوع | كاتب الموضوع | المنتدى | مشاركات | آخر مشاركة |
الجنين الذكر يقوي شهية الام الحامل | نورا | منتدى أنواع الحمل | 8 | 11-28-2011 06:11 AM |
قصه ولادتي بأبني صهيب | marmoorti | إستفسارات مرحلة الولادة | 29 | 09-06-2010 06:34 AM |
حامل في 5 أسابيع وأحس بصداع ودوخة وفقدان شهية الاكل؟؟ | غ ـسق | إستفسارات حوامل من الشهر السابع إلى الشهر التاسع | 8 | 06-15-2010 08:40 PM |
طريقة تحضير الحلقوم | جزائرية | قسم التغذية | 2 | 08-09-2009 12:14 AM |